Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Νευρικός κλονισμός στο ΥΠΠ...

biologia

Νευρικός κλονισμός στο ΥΠΠ...

Το πολύ πιθανό ενδεχόμενο η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, μετά τις εκλογές της ερχόμενης Πέμπτης, να βρίσκεται στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ είναι σενάριο που τρομάζει και προκαλεί νευρικό κλονισμό σε υπουργό Παιδείας, επιθεωρητές, αποσπασμένους και λοιπούς βολεμένους...

Βλέπετε απέναντι στην εργοδοσία δεν θα βρίσκονται πλέον Ταλιαδώρος, Σαλτέ, Σοφόκλης...αλλά μια δυναμική, διεκδικητική και ανυποχώρητη ηγεσία με επικεφαλής τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ.
Η περίοδος της δοκιμασίας θα έχει περάσει πλέον ανεπιστρεπτί...Η ΟΕΛΜΕΚ μετά από μακρά περίοδο δοκιμασίας επιστρέφει και πάλι στους πραγματικούς της ιδιοκτήτες που δεν θα είναι άλλοι από τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς της βάσης.

Τα περί Γενικού Ελεγκτή και απάντηση στη βρώμικη συστημική προπαγάνδα....

Επειδή αναγκάζομαι και πάλι να αποδείξω ότι "δεν είμαι ελέφαντας" παραθέτω πως εγώ έχω αντιμετώπίσει το Γενικό Ελεγκτή και πως είναι ο τρόπο που δρούσα και δρω. Στην βρώμικη συστημική προπαγάνδα της υπό κατάρρευση ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και στο πρόεδρο της Θέμη Πολυβίου παρατίθεται μόνο η καθημερινή δράση του καθενός και όχι οι προεκλογικές μεταμφιέσεις.
Τώρα το ότι κάποιοι παίρνουν συνδικαλιστικές απαλλαγές και δεν παρουσιάζονται πουθενά και λάμπουν δια της απουσίας τους είναι και παράνομο και ανήθικο και δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε...

Πέταξαν 26 χιλιάδες ευρώ και επικαλούνται εξοικονόμηση για το οίκημα

Έδωσαν στην εταιρεία Muhanna να κάνει έρευνα μικρής ενημερωτικής αξίας για το μισθολόγιο 26 χιλιάδες ευρώ, την οποία μάλιστα δεν δημοσίευσαν, και τάχατε κάνουν οικονομία 2 χιλιάδων ευρώ και αρνούνται να δεχθούν εξωτερικό ελεγκτή- επιμετρητή για το οίκημα. Αυτές τις παπαριές μας λέει ο Θέμης Πολυβίου ο οποίος καλεί τους εκπαιδευτικούς να του ανανεώσουν την εντολή για να συνεχίσει το έργο του...Ώσπου αρνούνται θα υπάρχουν σκιές... 
Πάντως η νέα ΟΕΛΜΕΚ θα διερευνήσει το όλο θέμα της υπέρβασης των 600 χιλιάδων ευρώ το οίκημα .
18406395 1528575933843778 198034260 o
biologia

Στην Πάφο δεν υπάρχει(ε) ΟΕΛΜΕΚ

Την Παρασκευή, επ ευκαιρία παράλληλης εκπαιδευτικής δραστηριότητας, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ μερικά σχολεία της Πάφου. Πραγματικά αυτό το οποίο γίνεται ή μάλλον δεν γίνεται στην Πάφο είναι σκανδαλώδες και εξωφρενικό. Τα κομματόσκυλλα της Πάφου, που παίρνουν απαλλαγές και δεν πάνε σχολεία και κάνουν διακοπές, είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένα από τους σχολικούς χώρους. Εύλογα όμως κάποιος θα μπορούσε να είχε διερωτηθεί και να πήγαιναν τι είχαν να πουν και τι να κάνουν ;
Αυτό όμως το οποίο ήταν ιδιαιτέρως εξοργιστικό ήταν το ότι είδα 18 μαθητές να στοιβάζονται σε εργαστήρια Πληροφορικής, Οικιακής Οικονομίας και Τεχνολογίας. Δηλαδή την αποεργαστηριοποίηση των πιο πάνω μαθημάτων την οποία διεσώσαμε προσωρινά τουλάχιστο σε Λεμεσό και Λάρνακα, λόγω βασικά ισχυρής παρουσίας της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, επιβλήθηκε στην Πάφο από τον οικείο Επαρχιακό Επιθεωρητή (πρώην συνδικαλιστή του κακού καιρού της ΑΛΛΑΓΗΣ, που ουδόλως διαφέρει από τους κλωνοποιημένους σημερινούς). 
Όμως τα απαλλασσόμενα κομματόσκυλλα της Πάφου ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Έχουν κυριολεκτικά κρύψει και αποκρύψει το όλο γεγονός. Σιγά που θα τα έβαζαν με τον Επαρχιακό Πάφου Στέλιο Θεοφίλου, με του οποίου την αυταρχική συμπεριφορά θα ασχοληθούμε και πάλι προσεχώς.
Όμως να ξέρουν οι ξεχασμένοι και παραμελημένοι συνάδελφοι της Πάφου ότι τόσο εγώ όσο και ΝΕΑ ΠΝΟΗ με τη νεα ΟΕΛΜΕΚ που θα προκύψει από τις λυτρωτικές για τον εκπαιδευτικό κόσμο εκλογές της 25ης Μαϊου, δυνητικά θα είμαστε δίπλα τους. Φτάνει να κάνουν και αυτοί το καθήκον τους όπως θα το κάνουμε και εμείς στο ακέραιο.
ΥΓ: Οι πιο "τατσίζηδες" Επαρχιακοί Επιθεωρητές είναι οι Λεμεσού Γιαννάκης Ευθυμίου και Πάφου Στέλιος Θεοφίλου οι οποίοι χρησιμοποιώντας την συνδικαλιστική ιδιότητα της ΑΛΛΑΓΗΣ έχουν αναρριχηθεί υπηρεσιακά. Έτσι είναι όμως η ΑΛΛΑΓΗ. Βόλεμα, ρουσφέτι και απαλλαγή και άστε τους άλλους να κουρεύονται...
18405426 1528575873843784 764117552 o

Το 30-μήνο μπορεί να είναι και διακόπτομενο...

Η απόφαση του Ιταλικού Δικαστηρίου για την 30-μηνη υπηρεσία στο δημόσιο, που έχει υιοθετηθεί και από τα Κυπριακά δικαστήρια, συμπεριλαμβάνει και διακοπτόμενη υπηρεσία. 
Γι' αυτό και οι δηλώσεις του ΥΠΠ για μόνο 190 δικαιούχους είναι άνευ νομικής σημασίας. Είτε το θέλει είτε όχι ο Καδής το δικαίωμα για μετατροπή κάποιου σε καθεστώς αορίστου συμπεριλαμβάνει και αυτούς που έχουν τμηματική συμπλήρωση του 30-μηνου. Και αυτό είναι δικαίωμα αναπαλλοτρίωτο το οποίο ως ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να το διαπραγματευτούμε. 
Αποτελεί δικαίωμα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων που είναι πολύ περισσότεροι απο τους 190, που για ευνόητους λόγους έχει αριθμήσει ο Καδής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .