Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ Απάντηση στο θέμα: Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ 4Χ4Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4x4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος. Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever.


Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης, όπως διαβεβαίωσε και σε ανακοίνωσή του.

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.


Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα. 1 σχόλιο:

 1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΝΟ ΧΑΣΙΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΡΕΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....
  .
  .
  ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
  ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ......
  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ............
  ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΨΑΤΕ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .